Matrix Vavoom Freezing Spray Full Volum Extra – 500ml

MATRIX er et ledende profesjonellt hårpleie- og hårfargeselskap som er en del av L’Oreal USAs profesjonelle produktdivisjon. Matrix ble grunnlagt i 1980 av det amerikanske frisørteamet Arnie og Sydell Miller. The Millers ønsket å gi frisører et omfattende utvalg av produkter som ville hjelpe frisører å vokse virksomheten og hjelpe dem til å dra full nytte av talentet og kreativitet. Over to tiår senere, står Millers’ originale ideer fortsatt like sterkt.

Matrix er forpliktet til utviklingen av salongprofesjonelle produkter, og tilbyr et bredt spekter av hårpleie-, hårfarge- og tekstureringsprodukter. Deres visjon er å bygge og forene det største og best utdannede globale fellesskapet av frisører, som er drevet av uttrykksfull inspirasjon, ukompliserte produkter og tjenester for alle.

Varenummer: UDK04689 Kategorier: ,

Beskrivelse

Matrix Vavoom Freezing Spray Extra Full er en hurtigtørkende aerosolspray for ekstra løft og hold. Denne hårsprayen gir volum, struktur og hold. Perfekt hvis du vil løfte frisyren og få den til å sitte med et ekstra volumgivende hold. Dette produktet passer til enhver hårtype, tekstur eller frisyre og kan få håret til å holde form i opptil 24 timer!* Vavoom Extra Full hårspray hjelper ikke bare med volum, men den bekjemper også krusing og luftfuktighet for å holde frisyren både glatt og volumisert.

Spray på tørt hår for å holde frisyren din på plass!

Tilleggsinformasjon

Merker

Relaterte produkter