Matrix TR Brass Off Toning Leave-In Spray – 200ml

MATRIX er et ledende profesjonellt hårpleie- og hårfargeselskap som er en del av L’Oreal USAs profesjonelle produktdivisjon. Matrix ble grunnlagt i 1980 av det amerikanske frisørteamet Arnie og Sydell Miller. The Millers ønsket å gi frisører et omfattende utvalg av produkter som ville hjelpe frisører å vokse virksomheten og hjelpe dem til å dra full nytte av talentet og kreativitet. Over to tiår senere, står Millers’ originale ideer fortsatt like sterkt.

Matrix er forpliktet til utviklingen av salongprofesjonelle produkter, og tilbyr et bredt spekter av hårpleie-, hårfarge- og tekstureringsprodukter. Deres visjon er å bygge og forene det største og best utdannede globale fellesskapet av frisører, som er drevet av uttrykksfull inspirasjon, ukompliserte produkter og tjenester for alle.

Varenummer: P23770 Kategorier: ,

Beskrivelse

Your All-in-One just got cooler! Den nye Brass Off All-In-One toning leave-in spray fra Matrix, gir næring og holder det brune håret ditt kjølig ved å nøytralisere varme toner i håret. Toningsprayen motvirker varme undertoner i mørkeblondt og brunt hår ved å legge seg som en hinne av blå pigmenter rundt hårstråene. Jo oftere produktet brukes, desto mer toner man håret. Leave-in-produktet tilbyr også 10 forskjønnende fordeler som nærer, tilføyer glans, reduserer krusete hår og forhindrer knekte hårstrå! Når du ønsker toning kan du bruke produktet alene eller som en del av Brass Off-rutinen din.

Bruk: Spray produktet i håndkletørt hår, gre igjennom og style som normalt. Bruk så ofte som du behøver for å bevare de kjølige undertonene. Bruk alene eller etter Brass Off sjampo eller balsam. Ved kontakt med øynene, skyll dem straks. Brass Off All-In-One Toning Leave-In Spray er egnet for lett toning og næring. For maksimal toning, vask med Brass Off sjampo, Brass Off balsam, og påfør deretter Brass Off All-In-One toning Leave-In-Spray.

Tilleggsinformasjon

Merker

Relaterte produkter