Matrix Styling Fixer Hairspray – 400ml

MATRIX er et ledende profesjonellt hårpleie- og hårfargeselskap som er en del av L’Oreal USAs profesjonelle produktdivisjon. Matrix ble grunnlagt i 1980 av det amerikanske frisørteamet Arnie og Sydell Miller. The Millers ønsket å gi frisører et omfattende utvalg av produkter som ville hjelpe frisører å vokse virksomheten og hjelpe dem til å dra full nytte av talentet og kreativitet. Over to tiår senere, står Millers’ originale ideer fortsatt like sterkt.

Matrix er forpliktet til utviklingen av salongprofesjonelle produkter, og tilbyr et bredt spekter av hårpleie-, hårfarge- og tekstureringsprodukter. Deres visjon er å bygge og forene det største og best utdannede globale fellesskapet av frisører, som er drevet av uttrykksfull inspirasjon, ukompliserte produkter og tjenester for alle.

Varenummer: UDK04685 Kategorier: ,

Beskrivelse

Ønsker du en glatt og elegant frisyre? Fixer Spray er et stylingprodukt som gir kontinuerlig løft og fylde til enhver frisyre. Den hjelper håret med å motstå krus og har kontroll mot fukt hele dagen. Med denne finishingsprayen fra Matrix kan du holde frisyren din på plass i opp til 8 timer*, samtidig som håret holdes skinnende og glatt. For alle hårtyper og teksturer. Produktets formel er vegansk: ingen animalske ingredienser. *Instrumental test

Tilleggsinformasjon

Merker

Relaterte produkter