Rask levering og gratis frakt på kjøp over kr. 2500,-

Behandling av personopplysninger i Lerpold AS

Når du registrerer deg som kunde på Lerpold.com vil det bli behandlet opplysninger om din bedrift. Disse opplysningene vil vi håndtere på en trygg og sikker måte. Nedenfor finner du informasjon om hvilke opplysninger som blir samlet inn, hvorfor vi gjør dette og dine rettigheter knyttet til behandlingen av personopplysningene.

Har du spørsmål knyttet til behandling av dine personopplysninger kan du kontakte oss på e-post post@lerpold.com.
Når du handler på Lerpold.com samler vi inn og oppbevarer navn, adresse, e-postadresse og telefonnummer. Dette er informasjon vi trenger for å levere varene til deg, samt kontakte deg i forbindelse med bestillingen. Vi er dessuten pålagt å oppbevare denne informasjonen i forbindelse med regnskapsføring.

Når du melder deg inn i vårt nyhetsbrev er det kun e-postadresse som blir registrert hos oss. Vi bruker nyhetsbrev for markedsføring og for å informere kundene våre om nyheter og kampanjer. Du kan når som helst melde deg av vårt nyhetsbrev. Dette kan gjøres ved å kontakte oss på telefon: 55 18 70 10 eller e-post post@lerpold.com. Du kan også enkelt melde deg av nyhetsbrevet ved klikke på avmeldingslinken som skal være med i alle mailene som blir sendt ut.
Kredittkortnumre oppbevares ikke hos oss, men hos vår betalingspartner NETS. Dette er for å sikre effektiv håndtering av eventuelle problemer med belastning, oppheving av reservasjon og kreditering.

Lagringstid

Vi lagrer dine personopplysninger frem til du sier at vi ikke skal ha de lengre, eller du ikke vil handle hos oss lengre.

Når du registrerer deg som kunde hos oss ber vi deg om å registrere deg med organisasjonsnummer, samt ytterligere informasjon før vi lar deg ta i bruk nettbutikken. Dette gjør vi for å være sikker på at det er ingen som gir seg ut for å være deg.