Matrix Vavoom Triple Freeze Extra Dry – 300ml

MATRIX er et ledende profesjonellt hårpleie- og hårfargeselskap som er en del av L’Oreal USAs profesjonelle produktdivisjon. Matrix ble grunnlagt i 1980 av det amerikanske frisørteamet Arnie og Sydell Miller. The Millers ønsket å gi frisører et omfattende utvalg av produkter som ville hjelpe frisører å vokse virksomheten og hjelpe dem til å dra full nytte av talentet og kreativitet. Over to tiår senere, står Millers’ originale ideer fortsatt like sterkt.

Matrix er forpliktet til utviklingen av salongprofesjonelle produkter, og tilbyr et bredt spekter av hårpleie-, hårfarge- og tekstureringsprodukter. Deres visjon er å bygge og forene det største og best utdannede globale fellesskapet av frisører, som er drevet av uttrykksfull inspirasjon, ukompliserte produkter og tjenester for alle.

Varenummer: UDK04690 Kategorier: ,

Beskrivelse

Trenger frisyren din en hurtigtørkende hårspray med fast hold? Du trenger ikke lete lenger! Vavoom Triple Freeze Extra Dry-hårspray fra Matrix gir fast hold og kontroll til enhver frisyre uten den tradisjonelle stive eller klebrige følelsen. Med Tri-Diffusion munnstykke tørker denne superfine misten raskt og er lett å ta med deg på farten som en avsluttende hårspray! Vavoom-sprayene er våre hårsprayer med høyest hold, og formlene for ekstra fast hold holder håret på plass i opptil 24 timer*!

Hold 20-30 cm unna håret og spray hårsprayen på tørt, stylet hår.

Tilleggsinformasjon

Merker

Relaterte produkter