Vision Base Changer – 250ml

Vision Haircare sine hårpleieprodukter produseres med omhu i Sverige, uten mellomledd. De setter pris på den enkeltes kreativitet og tilbyr hårprodukter til daglig bruk. For en god og sunn følelse. Bli med oss ​​til det salte havet, kom regn eller sol, langs stranden og gjennom skogene, inn i pulserende bysentrum og det vakre landskapet. Og gjør det med godt hår! Vision Haircare er stolte av å tilby skreddersydde hårpleieprodukter som gir full kontroll over håret uansett hvor du er. Det skal føles godt å se bra ut!

Varenummer: VH41860 Kategorier: ,

Beskrivelse

Base Changer er en pigmentrik og omsorgsfull fargekorrigerende behandling som blandes i bleking, farge eller balsam for å effektivt eliminere gyldne og gule nyanser i håret. Produktet er 100% vegansk! Produktet er som et vitaminkick for håret da den inneholder forskjellige pleiende oljer.

OBS! Base Changer skal ikke overdoseres!

Et profesjonelt salongprodukt utviklet for fargekorrigering av varme toner. Nøytraliserer gylne og oransje toner som oppstår når håret lysner.

Blandingsforhold/fargenivå:
– Mørkenivå 2-6: 15g Basechanger til 30g blekepulver + peroksidfremkaller.
– Mørkenivå 7-10: 5-10g Basechanger til 30g blekepulver + peroksidfremkaller.

Blandingsforholdene kan variere avhengig av forrige farge med oksiderte pigmenter eller om du har naturlig blondt hår.

Slik lager du en pigmentert fargebalsam:
5-10g Basechanger til 30g balsam. Produktet er svært rikt på pigmenter.

VH Color Basechanger er motstandsdyktig mot bleking. Bruk av hansker anbefales. Unngå øyekontakt. Kun for profesjonell bruk.

Tilleggsinformasjon

Merker

Relaterte produkter