Solid Blender Cleanser – 28g

Beautyblender sine produkter utviklet av sminkeartisten Rea Ann Silva, sørger for en enkel måte å påføre base sminke. Beautyblenders innovative sminkesvamp utvides når den er våt og gir enhver sminkebase et feilfritt resultat. Det porøse materialet til svampen absorberer vann, noe som sørger for at produktet sitter godt på svampen. Dette fører til minimal sløsing av sminkeproduktet. Beautyblender svamper kan brukes både til flytende, kremaktige og pudderbaserte produkter. Svampen, som har vunnet flere priser, er både fri for lateks og parfyme.

Varenummer: 7088 Kategorier: ,

Beskrivelse

En fantastisk rengjøring til dine sminke koster og applikasjons svamper, som gir et optimalt resultat og fjerner rester av gammel sminke og smuss.Bruk:

– Arbeid rensen inn i kosten/svampen slik at det kommer rikelig med skum.
– Fjernes med vann. Gjenta om nødvendig.
– Klem ut overflødig vann, og sett deretter til lufttørking.Med denne rengjøringen forlenger du levetiden til dine påføringsredskaper, og sikrer en jevnere påføring av sminke.

Den beste måten å tørke Beautyblenderen på er å legge den sidelengs på toppen av beholderen, slik at det kommer luft til rundt hele blenderen.

Evt. kan du tørke den på et helt tørt sted hvor den får tilgang til luft rundt hele.

Tilleggsinformasjon

Merker