Refectocil Brown Nr.3 – 15ml

RefectoCil er en av de foretrukne merkene globalt innen farging og forming av øyenvipper og øyenbryn. Produktene gir skjønnhetseksperter over hele verden muligheten til å style kundens bryn og vipper individuelt og fullstendig med form, farge og pleie. På denne måten er de med på å gjøre bryn- og vippestyling til en ledende tjeneste i salongen!

Varenummer: 3080171 Kategorier: ,

Beskrivelse

RefectoCil gir ansiktets innramming en perfekt farge, gir uttrykksfulle øyne og et naturlig og vakkert utseende døgnet rundt. Med fargede vipper og bryn, vil kunden din være perfekt stylet fra topp til tå på trening, på ferie eller om morgenen, eller en hvilken som helst annen situasjon. Fargene egner seg som et alternativ til sminke for personer som foretrekker et naturlig utseende, eller som et grunnlag for ytterligere styling. Skap en fullkommen stil ,og utforsk den utrolige effekten av individuelt stylede vipper og bryn.

Du kan utfylle og komplettere hver look og stil med våre vann- og gnifaste farger. Eksperimenter med de mange fargemulighetene RefectoCil har å by på, og finn den som passer perfekt til kunden din:
• Lange, mørke og fyldige vipper
• Perfekt definerte øyebryn
• Varer i opp til 6 uker
• Individuelt tilpasset farge,
9 basisfarger, og 8 som kan blandes!

Tilleggsinformasjon

Merker

Relaterte produkter