Refectocil Blonde Brow – 15 ml

RefectoCil er en av de foretrukne merkene globalt innen farging og forming av øyenvipper og øyenbryn. Produktene gir skjønnhetseksperter over hele verden muligheten til å style kundens bryn og vipper individuelt og fullstendig med form, farge og pleie. På denne måten er de med på å gjøre bryn- og vippestyling til en ledende tjeneste i salongen!

Varenummer: 3080181 Kategorier: ,

Beskrivelse

RefectoCil gir ansiktets innramming en perfekt farge, gir uttrykksfulle øyne og et naturlig og vakkert utseende døgnet rundt. Med fargede vipper og bryn, vil kunden din være perfekt stylet fra topp til tå på trening, på ferie eller om morgenen, eller en hvilken som helst annen situasjon. Fargene egner seg som et alternativ til sminke for personer som foretrekker et naturlig utseende, eller som et grunnlag for ytterligere styling. Skap en fullkommen stil ,og utforsk den utrolige effekten av individuelt stylede vipper og bryn.

Blonde Brow er et unikt produkt, som er spesielt utviklet for å skape et utvalg av lyse toner og fremheve en blond stil på en forbløffende måte.

Virketid: avhengig av ønsket lysnende effekt: 5-20 minutter

  • 5 minutter: en nyanse lysere
  • 12 minutter: to nyanser lysere
  • 20 minutter: tre nyanser lysere

Tilleggsinformasjon

Merker

Relaterte produkter