Noberu 101 Beard Wax Sandalwood – 50ml

NÕBERU OF SWEDEN ble unnfanget av en ide om å levere en gjennomtenkt og komplett serie skjønnhetsprodukter med effektive ingredienser som tiltaler alle mennesker og alle sinn. Vi selger mer enn bare produkter, vi skaper daglige ritualer for våre kunder slik at de føler seg og ser bedre ut. Gründeren bak Nõberu har en lang karriere innen frisør-og barberyrket hvilket gir foretaket verdifull kunnskap om hva kunder egentlig vil ha, samt hva de er villige til å bruke og betale for. Å være en del av en livsstil betyr at vi har et stort antall følgere og fornøyde kunder som har tatt produktene til seg, og lar de være en integrert del av hverdagen, en del av det daglige ritualet, som vi aktivt hjelper dem å forme. Et rituale som skaper en herlig følelse som man tar med seg hele dagen. Den følelsen er grunnlaget for «the Nõberian Lifestyle».

Varenummer: H50006 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

DUFT:     SANDALWOOD

STØRELSE:     50ML

En kremete og lettarbeidet voks med matt finish, spesielt tatt frem for at skjegget skal holdes på plass hele dagen. Den myke konsistensen gjør skjegget lett å forme. Pleiende ingredienser som Sheasmør, Jojobaolje og arganolje gir fuktighet til huden. Finnes i duftene Sandalwood og Tobacco Vanilla.

Hvordan bruke produktet: Fordel en liten mengde produkt i hånden, varm opp voksen mellom håndflatene. Fordel voksen jevnt i skjegget ved hjelp av hendene. Bruk også gjerne en skjeggkam for å forme skjegget til ønsket resultat.

Tilleggsinformasjon

Merker

Relaterte produkter