Nisim Scalp Ekstrakt Blå Reise- 60ml

NISIM International ble utviklet i Canada og er innovatører innen hårpleie teknologi. NISIM har forsket på utvikling av produkter mot hårtap og for gjenvekst av hår siden etableringen i 1993. Produktene selges i dag i over 45 land. En rekke anerkjente hudleger anbefaler produktene og kundebevisene er utallige. NISIM har solid klinisk dokumentasjon og har uten markedsføring i media blitt markedsleder i produktkategorien for produkter mot hårtap hos frisører og apotek. Produktene er brukervennlig og kan brukes av hele familien som en daglig sjampo for en sunn og frisk hodebunn uten hårtap og hodebunnsproblemer.

Varenummer: 700021 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Slik virker produktet: Ekstraktet er utviklet for å fjerne dyptliggende DHT gjennom å nøytralisere det. Ekstraktet tilfører samtidig viktige næringsstoffer og gir økt blodsirkulasjon i hodebunnen.

Effekt for bruker: stimulerer til gjenvekst av nytt hår og styrker hodebunnens evne til å produsere sterkere hår. Extractet vil kun gi gjenvekst av hår som er mistet inntil 3–5 år tilbake i tid.

Bruk: 5-10 dråper av ekstraktet masseres inn på ønskede områder i hodebunnen – minimum to ganger daglig. Skal ikke skylles ut.

Forutsetninger for effekt: Ekstraktet vil kun ha effekt sammen med NISIM Shampoo. Extracten kan gi gjenvekst av hår som er mistet 3-5 år tilbake i tid.

Tid: De aller fleste ser resultater etter 2-4 måneder. NISIM Extract brukes til oppnådd resultat, inntil 18-24 måneder. Etter det trenger du ikke å bruke extraktet men vi anbefaler fortsatt bruk av Nisim shampo for å forebygge hårtap og hodebunnsproblemer.

Tilleggsinformasjon

Merker

Relaterte produkter