Kalo Ingrown Hair Treatment – 120ml

NISIM International ble utviklet i Canada og er innovatører innen hårpleie teknologi. NISIM har forsket på utvikling av produkter mot hårtap og for gjenvekst av hår siden etableringen i 1993. Produktene selges i dag i over 45 land. En rekke anerkjente hudleger anbefaler produktene og kundebevisene er utallige. NISIM har solid klinisk dokumentasjon og har uten markedsføring i media blitt markedsleder i produktkategorien for produkter mot hårtap hos frisører og apotek.

Varenummer: 700034 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Inngrodde hår skyldes at håret vokser i feil retning og tilbake ned i huden. Inngrodde hår er relativt vanlig, både hos menn og kvinner.
Inngrodde hår viser seg i form av en rød irritasjon i huden. For mange kan dette være et stort problem og det kan utvikle seg til en større kviselignende betennelse i huden.

Kalo Ingrown Hair Treatment reduserer problemet med inngrodde hår, rødhet og irritert hud.  Den demper irritasjonen og har en kjølende og pleiende effekt på huden. Produktet skal brukes 2- 3 ganger per dag inntil irritasjonen i huden er stoppet og/eller 3 timer etter at man har brukt Kalo Spray eller Lotion.

Kalo Ingrown Hair Treatment kan brukes på hele kroppen, også i ansiktet.  En stram, tørr hud kan forverre situasjonen med inngrodde hår. Bruk derfor en god fuktighetskrem.  NISIM Body Lotion, som også kan brukes i ansiktet,  gjør huden myk og fleksibel samtidig som reparerer problem hud og skadet hud.

Tilleggsinformasjon

Merker

Relaterte produkter