Beautyblender – Nude

Beautyblender sine produkter utviklet av sminkeartisten Rea Ann Silva, sørger for en enkel måte å påføre base sminke. Beautyblenders innovative sminkesvamp utvides når den er våt og gir enhver sminkebase et feilfritt resultat. Det porøse materialet til svampen absorberer vann, noe som sørger for at produktet sitter godt på svampen. Dette fører til minimal sløsing av sminkeproduktet. Beautyblender svamper kan brukes både til flytende, kremaktige og pudderbaserte produkter. Svampen, som har vunnet flere priser, er både fri for lateks og parfyme.

Varenummer: 5455 Kategorier: ,

Beskrivelse

Beautyblender er en ergonomisk utformet svamp for perfekt påføring av sminken. Gir et perfekt og feilfritt resultat uten skjolder og dekker perfekt. Utviklet av hollywoods fremste make up artister. Den rengjøres med blendercleanser slik at du har den lenge. Dette gjør den meget miljøvennlig. Det medfølger et instruksjonshefte som viser deg perfekt påføringsteknikk.

Når den fuktes, blir beautyblender-svampen dobbelt så stor samt veldig myk. Den får tilbake sin opprinnelige størrelse når den er tørr. Svampen kan settes til tørk i pakningen. Tuppen er perfekt for påføring av concealer under øynene og rundt nesen, men også for å legge på øyenskygge.

Produktet er hypoallergenisk, uten lateks, og kan vare i 3-4 måneder om det behandles riktig. Beautyblender er prisbelønnet i Allure Magazines Beauty Awards.

– Beautyblender fuktes med vann og kan brukes med alle typer sminke: flytende, krem samt løst eller kompakt pudder.
– Den trykkes og «sprettes» mot huden istedenfor å dras over ansiktet.

Tilleggsinformasjon

Merker