Nisim Fast Balsam – 1000ml

NISIM International ble utviklet i Canada og er innovatører innen hårpleie teknologi. NISIM har forsket på utvikling av produkter mot hårtap og for gjenvekst av hår siden etableringen i 1993. Produktene selges i dag i over 45 land. En rekke anerkjente hudleger anbefaler produktene og kundebevisene er utallige. NISIM har solid klinisk dokumentasjon og har uten markedsføring i media blitt markedsleder i produktkategorien for produkter mot hårtap hos frisører og apotek. Produktene er brukervennlig og kan brukes av hele familien som en daglig sjampo for en sunn og frisk hodebunn uten hårtap og hodebunnsproblemer.

Varenummer: 700026 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Slik virker produktet:
FAST (Fortified Ammino Scalp Therapy) er en aminosyreberiket hodebunnssjampo- og balsam for raskere hårvekst. Inneholder urter og aminosyrer. Nå med enda bedre pleie til hår og hodebunn. FAST Shampoo er nå uten sulfater.  100% sulfat frie produkter er også bedre for hår og hodebunn, samtidig som produktene gir bedre beskyttelse til farget og behandlet hår.  Tilsetning av sulfat gir skum.  Nisim har utviklet sulfatfrie sjampoer som skummer like bra.

Effekt for bruker:
Håret vokser raskere ved bruk av produktene. De fleste opplever mellom 45% og 100% raskere hårvekst. Selv om daglig eller regelmessig bruk anbefales for best resultat, vil raskere hårvekst også oppnås ved mindre hyppig bruk. Du vil kun oppnå raskere hårvekst så lenge du bruker FAST Shampo og Conditioner.

Bruk:
FAST Shampoo masseres godt inn i hodebunnen. Skyll godt ut og gjenta prosessen. FAST Conditioner masseres deretter inn i hår og hodebunn. Bruk gjerne en kam eller børste i dusjen for å gre balsamen godt inn i håret. La den virke i 1-2 minutter og skyll ut i varmt vann.

Forutsetninger for effekt:
Hvis du slutter med FAST vil du gå tilbake til din opprinnelige, naturlige veksthastighet.

Tid:
Økt veksthastighet inntreffer normalt etter 3-4 ukers bruk.

Passer for:
Alle som ønsker raskere hårvekst. FAST er beregnet for alle hårtyper, også for kjemisk behandlet hår.

FAST er meget effektiv etter en cellegiftkur for å få håret langt raskere tilbake. Produktet selges på bl.a. sykehusapoteket Radiumhospitalet til kreft pasienter til bruk etter cellegift kur. Etter mage og slanke operasjoner anbefaler vi NISIM Shampoo for å stoppe hårtapet. Dersom man ikke lenger har et hårtap, men har dårlig hårvekst og hårkvalitet grunnet operasjonen, så bør FAST brukes for å få fortgang i hårveksten.

Tilleggsinformasjon

Merker

Relaterte produkter