Kocostar Peach Duo Lip Scrub & Lip Oil

Sørkoreanske KOCOSTAR har oppnådd populæriteten sin med deres innovative ansiktsmasker. Hos KOCOSTAR dreier det seg om å gjøre hudpleie morsomt og enkelt. Deres produktkreativitet og kvalitet sørger for deres sterke posisjon på markedet.

KOCOSTAR sine spesialiteter er deres frukt- og blomsterformede skive-masker, som inneholder hudpleiende serum. Kolleksjonen inneholder også effektivt fuktighetsgivende ark-masker for ansiktet, mykgjørende eksfolierende sokker, ekstra fuktighetsgivende fot- og hånd-masker og unike hydrogel-øyepads.

KOCOSTAR produkter er enkle i bruk og perfekte for å skape en personlig og luksuriøs spa-opplevelse hjemme!

Varenummer: KOCO312 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Peach DuoDuo er 2-i-1 leppebehandlingssett for myk og fuktig leppepleie. Den inneholder en kremet skrubb, leppepomade og dobbeltsidig slikkepott i en vakker varmrosa krukke. Den kremete skrubben med fint valnøttskall pulver eksfolierer forsiktig bort døde hudceller samtidig som den øker fuktigheten. Deretter smelter olje-i-krem leppepomade ved kontakt og danner en beskyttende barriere som låser inn fuktighet og tilfører naturlig glød. Si farvel til tørre og sprukne lepper med denne leppepleien med søt ferskenduft.

Tilleggsinformasjon

Merker

Relaterte produkter