Hairpearl No 5.1 Lys Brun 20ml

Hairpearl produktene er laget i Tyskland av Biosmetics, en ledende produsent av vipper- og bryn-tonings produkter solgt verden over i over 25 år! Frisør, spa og skjønnhetssalonger over hele verden sverger til denne tyske formelen. Hairpearl toning produktene inneholder ikke kulltjære og er formulert med milde, hudvennlige ingredienser. Gi kundene dine strålende, langvarige resultater med Hairpearl. Kun for profesjonell bruk.

Varenummer: 6014 Kategorier: , ,

Beskrivelse

For blondiner, lysebrune eller rødhårede kunder som ønsker litt mer farge på bryn eller vipper! Hairpearl No 5.1 Lys Brun er den lyseste nyansen og perfekt for alle som ønsker en lys toning på vipper eller bryn.

Nyansen forbedrer øyevippene og får dem til å virke lengre og mer voluminøse. Gir perfekt definerte øyenbryn og langvarige dramatiske resultater!

Hairpearl har et enkelt blandingsforhold på 1:1. Fargen har en rask utviklingstid (3-5 minutter for bryn og opptil 10 minutter for vipper). Fargen varer i opptil 8 uker på brynene og mer enn 8 dager på huden.

Greit å vite:
Avhengig av hvor lenge toningen sitter på hårene jo dypere blir fargen, la det stå i 2-3 minutter for en svak tone eller lenger for en dypere tone.

Kun for profesjonell bruk.

Tilleggsinformasjon

Merker

Relaterte produkter