Hairpearl No 1.1 Graphite Grey 20ml

Hairpearl produktene er laget i Tyskland av Biosmetics, en ledende produsent av vipper- og bryn-tonings produkter solgt verden over i over 25 år! Frisør, spa og skjønnhetssalonger over hele verden sverger til denne tyske formelen. Hairpearl toning produktene inneholder ikke kulltjære og er formulert med milde, hudvennlige ingredienser. Gi kundene dine strålende, langvarige resultater med Hairpearl. Kun for profesjonell bruk.

Varenummer: 6013 Kategorier: , ,

Beskrivelse

For skinnende øyne i alle aldre! Hairpearl No 1.1 Graphite Grey er en allrounder som passer like bra til øyenbryn som er blitt grå som til å bruke sammen med de andre Hairpearl fargene for å få en kaldere askeaktig nyanse. Det er den mest populære nyansen for å dekke de hvite eller gule hårene i menns grå øyenbryn og skjegg. Farging fra lys sølvgrå til mørk grafittgrå – avhengig av påføringstid.

Nyansen forbedrer øyevippene og får dem til å virke lengre og mer voluminøse. Gir perfekt definerte øyenbryn og langvarige dramatiske resultater!

Hairpearl har et enkelt blandingsforhold på 1:1. Fargen har en rask utviklingstid (3-5 minutter for bryn og opptil 10 minutter for vipper). Fargen varer i opptil 8 uker på brynene og mer enn 8 dager på huden.

Greit å vite:
Avhengig av hvor lenge toningen sitter på hårene jo dypere blir fargen, la det stå i 2-3 minutter for en svak tone eller lenger for en dypere tone.

Kun for profesjonell bruk.

Tilleggsinformasjon

Merker

Relaterte produkter