Frank Body Everyday In Shower Moisturiser 300ml

Frank Body er et australsk produsert hudpleiemerke med et enkelt mål: å gjøre naturlig hudpleie MORSOMT! Alle de brukte ingrediensene er naturlige eller av økologisk opprinnelse og pleier huden skånsomt, men effektivt. Frank Body produktene er alle laget av ferske ingredienser i Melbourne, Australia.

Slik som kaffedrikking sørger for at du blir frisk og opplagt fra innsiden, har produktene fra Frank Body den samme effekten på huden din. Nykvernet og brent kaffe virker supert som et naturlig peelingprodukt, det stimulerer blodomløpet og kollagenproduksjonen, og det fjerner døde hudceller. Garantert super myk og fuktet hud- Prøv det og du vil elske det!

Varenummer: BIS-300-REU Kategorier: , ,

Beskrivelse

For babes som har det travelt eller trenger en ekstra dose fuktighet, møt den antioksidantrike In-Shower Moisturiser. Laget med dypt fuktighetsgivende sheasmør og beskyttende vitamin E vil denne ikke-klebrige, rene, veganske formelen absorberes øyeblikkelig inn i huden og låser inn fuktighet. Så du kan holde deg varm under vannet og la fettsyrene få deg silkemyk. Påfør på våt hud etter vask, skyll, tørk og kjør på. Du trenger ikke smøre på igjen etter å ha dusjet med Frank Body, babe. Snakk om praktisk.

Tilleggsinformasjon

Merker

Relaterte produkter